BLOG

16
Απρ

Αλλαγή στον αλγόριθμο της Google

Στις 21 Απριλίου έρχεται το “MobileGeddon” όπως αποκαλείται από την SearchEngineLand.com. Από τις 21 Απριλίου θα χρησιμοποιείται μια ενημερωμένη έκδοση του αλγόριθμου της Google που χρησιμοποιείται από τις φορητές συσκευές (κινητά, tablet κ.ο.κ.). Ο αλγόριθμός θα επηρεάζει τα αποτελέσματα που προκύπτουν σε μια αναζήτηση από οποιαδήποτε φορητή συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα..

24
Μαρ

Social Media Marketing

Ζούμε στην εποχή της ψηφιοποίησης. Αναζητάμε τα πάντα στο ίντερνετ. Από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις μέχρι και τις πιο μικρές. Εκτός από την ιστοσελίδα που διαθέτει μια εταιρεία για να παρουσιάζει τις υπηρεσίες-προϊόντα της, κάθε εταιρεία οφείλει στην στρατηγική ανάπτυξης της να έχει και το αντίστοιχο social media marketing.

Διαβάστε περισσότερα..

24
Μαρ

Instagram και πωλήσεις

Η νέα τάση που πλέον έρχεται και στην Ελλάδα είναι οι αγορές μέσω Instagram. Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικα με το instagram και τις πωλήσεις έδειξαν ότι:

Οι περισσότεροι χρήστες του Instagram χρησιμοποιούν το κανάλι τους περισσότερο για αγορές και για να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόν πριν προβούν σε μια αγορά. Οι χρήστες της πλατφόρμας ακολουθούν μια επιχείρηση επειδή τους αρέσει η επιχείρηση και τα προϊόντα αυτής.

Διαβάστε περισσότερα..

24
Μαρ

Email Marketing

Όταν ο Raymond Samuel Tomlinson έστειλε το πρώτο email το 1971 δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το email θα μετατρεπόταν σε ένα πολύ δυνατό εργαλείο marketing. Πλέον το email αποτελεί μια σύγχρονη και δυναμική μορφή επικοινωνίας και ενημέρωσης των εν δυνάμει πελατών ή όσων ενδιαφέρονται για τα νέα και τις δράσεις μιας επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα..

30
Ιαν

Web design trends για το 2015

Συνεχώς το web design εξελίσσεται όλο και περισσότερο. Η κατασκευή και η σχεδίαση ιστοσελίδας μετατρέπεται σε τέχνη. Έπειτα από έρευνα σας παρουσιάζουμε τις δημοφιλέστερες τάσεις για την κατασκευή και την σχεδίαση ιστοσελίδων (web design) για το 2015.

 Διαβάστε περισσότερα..

28
Ιαν

Windows 10

Η νέα έκδοση των windows είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα.
Για όσους ενδιαφέρονται να είναι από τους πρώτους που θα έχουν επαφή με την νέα έκδοση υπάρχουν οδηγίες στην ειδική σελίδα.

Τα windows 10, όπως ονομάζονται, ενσωματώνουν νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από τα οποία είναι:

  • Νέο μενού έναρξης (start menu) το οποίο θα διαφέρει ανάλογα με το αν είναι συνδεδεμένο ή όχι το πληκτρολόγιο.
  • Ενσωμάτωση της Cortana. Η Cortana, η προσωπική ψηφιακή βοηθός που υπάρχει αρκετό καιρό στα κινητά, θα έρθει και στα pc. Αποτελεί μια ψηφιακή βοηθό που απαντάει σε ερωτήσεις εγκυκλοπαιδικού περιεχομένου που θα εκφωνήσουμε. Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής δεν περιλαμβάνεται η Ελληνική γλώσσα στις γλώσσες που υποστηρίζει η Cortana.

cortana_web

  • Νέες εφαρμογές Φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες που θα αποθηκεύονται στο OneDrive θα μπορούν μέσω κατάλληλης εφαρμογής να κατηγοριοποιούνται με βάση διάφορα κριτήρια (τοποθεσία λήψης, εικονιζόμενα πρόσωπα κτλ) καθώς και να επεξεργάζονται με διάφορα φίλτρα ώστε να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο κάτοχος.
  • Action Center. Το σύστημα ειδοποιήσεων αντικαθιστά τη Charm bar, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις, καθώς και γρήγορες ρυθμίσεις
  • Xbox App. Η εφαρμογή Xbox θα εμφανίζει πληροφορίες γύρω από τα παιχνίδια που παίζεται εσείς και οι φίλοι σας. Σε μελλοντική έκδοση θα δίνεται η δυνατότητα να κάνετε streaming ένα παιχνίδι του Xbox One στο PC ή το tablet σας παίζοντας το εκεί, χωρίς να περιορίζεστε από το hardware.
  • Ενσωματωμένη έκδοση Skype. Με εγκατεστημένη μια έκδοσή του skype θα έρχονται τα windows 10. Έχοντας την εφαρμογή αυτή θα δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους της να επικοινωνούν μεταξύ τους ανεξαρτήτως του λειτουργικού το οποίο είναι εγκατεστημένο στην συσκευή (iPhones, Macs, Android κτλ).

skype_web

Πηγές: insomnia.gr, techblog.gr, blogs.skype.com

 

26
Ιαν

Το ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Πρόοδος είναι online

Είναι online η ιστοσελίδα του ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Πρόοδος στο Ηράκλειο.

Το ΚΕΚ Ευρωπαϊκή Πρόοδος επιθυμώντας να εκσυγχρονιστεί και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις ανέθεσε στη vindico την δημιουργία μιας νέας δυναμικής ιστοσελίδας όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ολοκληρώσει τις επιθυμητές ενέργειες χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία στο χώρο του ΚΕΚ.

Έτσι και έγινε. Δημιουργήθηκε μια δυναμική ιστοσελίδα με πλήρη ανάδραση από τον επισκέπτη. Πλέον η Ευρωπαϊκή Πρόοδος αποτελεί το μοναδικό ΚΕΚ στο Ηράκλειο όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει την αίτηση του ηλεκτρονικά. Η δυνατότητα αυτή δίνεται τόσο σε ανέργους όσο και σε επιχειρήσεις.

Τέλος, η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της όχι μόνο να ενημερωθούν για νέα σεμινάρια αλλά να προτείνουν σεμινάρια με θέμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου μέσα από την αντίστοιχη φόρμα.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ →

26
Ιαν

Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα για το «Fresco Bites»

Είναι πλέον online η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Fresco Bites.

Το Fresco Bites αποτελεί μια φρέσκια ανάσα στην πόλη του Ηρακλείου. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών. Παρότι υπήρχε ήδη ιστοσελίδα online κρίθηκε απαραίτητο να ανανεωθεί για να συμφωνεί με τα πρότυπα του τωρινού web design.

Με την κίνηση αυτή ο ιδιοκτήτης ήθελε να γνωστοποιήσει στο κόσμο του Ηρακλείου την φιλοσοφία που υπηρετεί το Fresco Bites. Το υγιεινό μπορεί να είναι εκτός από θρεπτικό και νόστιμο!

Η διαδικασία ήταν για την vindico μια «ζουμερή» εμπειρία! Τονίσαμε την διαφορετικότητα του καταστήματος, την μοναδικότητα των προϊόντων και κυρίως την ποιότητα των πρώτων υλών, κατασκευάζοντας μια δυναμική ιστοσελίδα σε full screen web design.

 

Hope you “bite” it!

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ →

18
Σεπ

Διαφήμιση και στα προφίλ του Facebook

Τον Οκτώβριο του 2012 το Facebook ανακοίνωσε την δυνατότητα προώθησης κοινοποιήσεων ή φωτογραφιών κλπ μέσω του λογαριασμού ενός χρήστη αλλά δεν έμεινε πολύ καιρό Live.

Ο «διαδικτυακός» κόσμος δεν είχε τα καλύτερα σχόλια (δείτε εδώ) και αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την επιλογή της προωθημένης προβολής μέσω λογαριασμού.

Διαβάστε περισσότερα..

18
Σεπ

Το rafkosfc.gr είναι LIVE!

Το επίσημο website της ομάδας του Άγιου Μύρωνα είναι γεγονός!

Στην ιστοσελίδα του Ραύκου οι επισκέπτες μπορούν να ενημέρωνονται για τα νέα της ομάδας, τα αποτελέσματα των αγώνων, τη γενική βαθμολογία της κατηγορίας αλλά και να δουν στιγμιότυπα από τους αγώνες μέσω πλούσιου φωτογραφικού υλικού.

Διαβάστε περισσότερα..