ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ – ΚΕΚ

web / social media marketing / γραφιστικά
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Η επιχείρηση κάνει την αρχή της μέσα στον Νοέμβριο και στόχος της είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου σεμινάρια ειδίκευσης σε άνεργους, εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Επίσης η επιχείρηση θα δραστηριοποιείται σε επιδοτούμενα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ και άλλων φορέων. Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν τον χώρο, έχουν την εμπειρία να οργανώσουν μια επιχείρηση σαν αυτή και χωρίς αμφιβολία θα φέρουν σύγχρονο αέρα στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

ΠΡΟΤΑΣΗ PROJECT

Κάτι που δεν θα αμελούσαν οι ιδρυτές του European Progress είναι η σωστή προβολή τους μέσω διαδικτύου, επομένως ήρθαν σε επαφή μαζί μας. Καταλήξαμε από κοινού στην δημιουργία ενός διαδραστικού website που θα προβάλει λεπτομερώς τα σεμινάρια που θα πραγματοποιούνται, τα events που θα διοργανώνονται και τα επιδοτούμενα προγράμματα που θα βρίσκονται σε ισχύ. Ο επισκέπτης του website θα μπορεί απευθείας να δηλώνει ενδιαφέρον για ένα σεμινάριο, να σχολιάζει πάνω σε αυτό, και εντέλει να το αξιολογεί. Παράλληλα η επίσημη Facebook page τους θα δημοσιεύει στο κοινό τις ανανεώσεις του website σε συνδυασμό με ενημερωτικό e-mail που θα λαμβάνουν οι εγγεγραμμένοι στην λίστα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Ευρωπαϊκη Πρόοδος αποτελεί το μονό ΚΕΚ στο Ηράκλειο στο οποίο ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να συμπληρώσει και να καταθέσει online την συμμετοχή του. Επίσης η σελίδα τους στο Facebook ενημερώνεται συνεχώς για  νέα προγράμματα και σεμινάρια. Τέλος σχεδιάσαμε brochure με το οποίο το τμήμα marketing της επιχείρησης παρουσιάζει στους ενδιαφερόμενους τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Κάντε Like στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο →

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα →